Hirdetés

Megjelent a Xeon



|

Hirdetés

A processzor, amely korábban a Foster kódnevet viselte, 1,4, 1,5 és 1,7 GHz-es órajellel készül, 256 KB másodszintű (L2) cache-t integráltak rá, és a Socket 603 típusú foglalatokba helyezhető. A chip jelenleg kizárólag az Intel 860-as chipsettel ellátott alaplapokban használható. Az 1,4, 1,5 és 1,7 GHz-es Xeonok ezres tételben 406, 309 és 268 dolláros darabáron kaphatóak. Az Iwill és a Tyan már ki is adták új Xeon-alapú alaplapjaikat, a Dell Computer Precision 530 nevű, Xeonra épülő munkaállomásai pedig már kaphatóak. Az új processzor a harmadik negyedév elején eléri a 2 GHz-es órajelet, a jövő év elejétől pedig megjelennek a 2,4 GHz és afölötti órajelű változatok 130 nm-es gyártástechnológiával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.