Hirdetés

Megjelent az áprilisi PC World - 13 lapszám egy áráért



|

A legjobb elektronikus könyvolvasók és a legolcsóbb, ámde minőségi táblagépek mezőnyére is rávilágít az áprilisi PC World, amelynek lemezmellékletén a teljes 2012-es évfolyamunk mellett 50 e-könyvet is elhelyeztünk.

Hirdetés

Tenyérnyi, 5-7 hüvelykes elektronikai termékek világába merül el az áprilisi PC World. Friss magazinunkban leteszteljük a legolcsóbb, ámde minőségi táblagépeket, megnézzük, hogy az iPad billentyűzetes tokkal vajon kiválthat-e egy noteszgépet, illetve e szempont alapján a népszerű mobil platformokat is egymásnak eresztjük.

Behatóan foglalkozunk a tintás mezőnnyel is, hiszen felkutatjuk a hazánkban elérhető legjobb elektronikus könyvolvasókat, hogy megkeressük a legjobb vételeket. Jelentjük a Kindle szérián túl is van élet. A készülékek tulajdonosainak kedvezve lemezmellékletünkön ötven darab e-könyv is megtalálható, valamint bemutatjuk a legjobb elektronikus kiadvány lelőhelyeket, és azt, hogy miként készíthetünk saját digitális könyvet.

 



Természetesen a Mobile Word Congress 2013 eseményei mellett sem megyünk el szó nélkül, amelyen belül kiemelten foglalkozunk a frissen bejelentett Firefox operációs rendszerrel. Ráadásul nem csak a lehetőségeit elemezzük, hanem megszólaltatjuk Remco Kapteint, a Mozilla üzletfejlesztési mérnökét.

A magazinból az is kiderül, hogy miként gyorsítható fel a Windows, hogy milyen olcsó processzort érdemes választani, hogy vajon érdemes-e ötmillió forintot kifizetni a hazánkban kapható első 4K megjelenítőért, valamint hogy a legális torrentezés határai hol húzódnak.  Tippjeink között pedig megmutatjuk, hogy miként gyorsítható fel a Windows, hogyan kell egy NAS-t beüzemelni, valamint hogyan tudjuk online megtervezni az utazásunkat, akár több tízezer forintot megspórolva.

 



Lemezmellékletünkön a két teljes verziónk (Ashampoo Magical Defrag 3 és Softorbis Photo Retoucher) mellett többek között ötven ingyenes elektronikus könyvet és a PC World tavalyi évfolyamát is elhelyeztük. Sőt a PC World olvasóinak továbbra is ingyen kínáljuk az F-Secure, valamint az ESET mobil védelmét, hogy a droidos vírusok felfutása ne érje váratlanul a magazinunk táborát.

További témáink részletesebben:



Publikus Wi-Fi teljes biztonságban

Mint karavánok a sivatagi oázisokra, úgy ugranak rá a modern külföldi turisták a nyilvános Wi-Fi-hálózatokra. Pedig nem kellene.

Kábel, ami nem szakad

Már olyan kábelek, áramkörök és tranzisztorok készíthetők, melyeknek meg se kottyan a nyújtás. A hordozható elektronika kapujában állunk-

Gyorsabb, kezesebb Windows 12 lépésben

Egyre több helyet foglal a Windows? Takarítsuk ki, és tegyünk rendet szoftveresen is számítógépünkön.

CPU-bazár 35 ezer forint alatt

Nem kell százezreket költenünk, ha megfelelő teljesítményre vágyunk. Megmutatjuk, milyen processzort érdemes beszerezni.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.