Hirdetés

Megjelent az Everest új, 1.50-es verziója



|

Hirdetés

50-es verziója. A felhasználók visszajelzései alapján továbbfejlesztett program számos új hardvert támogat, köztük a még hivatalosan be sem jelentett NVIDIA nForce4 chipsetet is. A program segítségével továbbra is nyomon követhetők a Windows frissítései (a program SP2 kompatíbilis), a memória-késleltetést mérő benchmark modul pedig újdonságnak számít.

A friss verzió számos újdonságot felvonultat, például ilyen a Windows frissítések leltározása és változáskövetése, a Windows XP SP2 támogatás felülvizsgálata, Bluetooth felület támogatás, és még számos új szolgáltatás. Emellett természetesen javításokra is sor került, például az NT szolgáltatások és illesztőprogramok listájában Windows Server 2003 alatt, valamint orvosolták a DirectX-szel kapcsolatos problémákat is.

Részletes információ, letölthető ingyenes változat (Home Edition) valamint a kipróbálható Professional demó változat a fejlesztők weboldaláról érhető el. A Home vagyis az ingyenes változat weblapunk letöltési részén is megtalálható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.