Hirdetés

Megjelent az Opera 7 beta 2



|

Hirdetés

A népszerű böngésző most megjelent verziója természetesen tartalmaz hibajavításokat is előző részhez képest, de pár újítást is sikerült belepréselniük a fejlesztőknek. Az egyik ilyen újdonság a "Fast Forward" funkció, amelynek segítségével a több oldalas találati listákban navigálhatunk egyszerűen. Szintén újítás a "The Wand", azaz a varázspálca, amely nem más, mint egy egyszerű jelszó-kezelő, ami már nagyon hiányzott az Operából. Ezen felül a program képes megjeleníteni egy ablakban, az aktuális weboldalon található összes linket, valamint minden felhasználó külön-külön meghatározhatja, hogyan is nézzen ki a böngészője.
Ebbe a verzióba már belekerült a korábban reklámozott Small-Screen Rendering, azaz egy mozdulattal megnézhetjük, hogy az adott oldal miként néz ki kisebb felbontáson - ennek nyilván a weboldalak készítői veszik inkább hasznát.
A böngésző ingyenesen használható azok számára, akik elviselnek a képernyőn egy kis reklámcsíkot. Akit ez zavar, az 39 dolláros regisztrációs díj fejében ezt eltüntetheti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.