Hirdetés

Megjelent és letölthető a 15. PC Studio adás



|

Hirdetés

Témáink részletesen:




Spányik Balázs és Tószegi Szabolcs a Windows XP második szervizcsomagjának újdonságaiból szemezgetnek, és komoly arccal mindenkit arra biztatnak, hogy frissítse rendszerét.






Bányai „Barebone” György bemutatja az éjszakai gépelés elengedhetetlen eszközét, egyszersmind megtanít minket arra, hogyan vágjuk ki magunkat a „kié nagyobb” vitákból.






Főszerkesztőnk, Bognár Ákos „cuki kis” MP3-játszót prezentál a nagyérdemű közönségnek, és elbűvölő hölgyek megjegyzéseiből idéz. Ütőképes párosítás -- aki ezt kihagyja, magára vessen!






Samu József kollégánk számos érdekességet felvonultató házi videóval érkezett meg az Intel Fejlesztői Fórumáról, ily módon egészítve ki múlt havi számunkban megjelent cikkét.






A Logitech nagyszabású sajtótájékoztatóján rögzített exkluzív beszámolónkban a cég őszi-téli hardverkollekciójáról mutatunk be leleplező erejű képsorokat!






A PC World és a GameStar csapata az újságíróknak kiírt hálózatos játékversenyen begyűjtötte az összes szóba jöhető kupát! Naná, hogy mozgóképes beszámolót is készítettünk!






Bányai „Barebone” György és Samu József befejezi az előző számban elkezdett, „Csináld magad!” számítógép összeszerelését. A jelenet során hardvereszköznek nem esett bántódása!






Hidegkúti Gergely és Egri Imre ez alkalommal Wi-Fi vezeték nélküli hálózaton keresztül juttatja célba nyomtatnivalóit, míg Foltos Zsiráf igazolatlan távolmaradásával tüntet.






Tószegi Szabolcs egy izmos MGE szünetmentes tápegységet próbál megemelni, és közben beszélni. Nézőink velünk izgulhatják végig, vajon, érvényes lesz-e a gyakorlata.

A legfrissebb adás, valamint a régebbi epizódok is letölthetők a PC Studio Webtár aloldalunkról.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.