Hirdetés

Megkezdődött a Web Messenger hivatalos próbája



|

Hirdetés

A béta verzió egy héttel azután jelent meg, hogy a Microsoft véletlenül bepillantást engedett a webalapú IM kliensbe. A cég akkor eltávolította az MSN tesztelő webhelyéről a Web Messengert befogadó oldalakat, miután a szolgáltatás felkeltette a felhasználók és a média érdeklődését. Az MSN Web Messenger szerda délután óta hivatalosan ismét él az MSN amerikai, brit, francia, német és japán felhasználói számára. A webalapú kliens akkor lehet hasznos, amikor a kliens alkalmazás telepítése nem lehetséges, például egy közkönyvtárban, egy iskolában vagy egy konferencián, vagy amikor az ember egy lezárt vállalati rendszert használ.




A webalapú azonnali üzenés nem új dolog: az AOL régóta kínálja az AIM Expresst, amely az AIM webes kliense. AYahoo Messengernek szintén van webkliens változata. Az MSN Web Messenger tesztverziójához minimum az Internet Explorer 5.0, a Netscape 7.0 vagy a Mozilla 1.6 verziójára, vagy náluk magasabb verzióra van szükség, ugyanakkor a felhasználónak le kell bénítania a felugró hirdetés blokkolást, és végül rendelkeznie kell egy Passport regisztrációval.

Az MSN Web Messenger csak a szöveges üzeneteket támogatja, így nem támogatja például a webkamerát, az audio kapcsolatot vagy az online játékokat. A szolgáltatás angol nyelvű verziója a webmessenger.msn.com címen található.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.