Hirdetés

Mégsem kerül mostanában piacra a Nexus Q



|

Viszont a korai előrendelők a Google hálája jeléül ingyen kapnak majd egyet.

Hirdetés

Bő egy hónappal ezelőtt a Jelly Bean és Nexus 7 tablet mellett a Google mindenki nagy meglepetésére leleplezte a Nexus Q névre hallgató eszközét is: az okostelefonos belbeccsel szerelt, gömbszerű formával megáldott eszköz elsősorban multimédiás tartalmak streamelésére lett kitalálva.


Ugyan az I/O konferencián való leleplezése után a terméket 300 dollárért cserébe rögtön előrendelhetővé tette a Google, ám mindenki nagy meglepetésére tegnap a keresőcég lemondta az összes eddigi szállítási vállalását. Értesítőjükben a vállalat sajtósai közölték, hogy ugyan a Nexus Q már most is egy kiváló eszköz, ám az eddigi visszajelzések alapján mégis inkább a piacra dobásának jegelése mellett döntött a vezetőség, hogy végül egy mostaninál is sokoldalúbb eszközként vehesse be a nappalikat.


Viszont az eddigi előrendelők számára jó hír, hogy a Nexus Q piacra kerülésekor teljesen ingyen megkapják majd az eszközt, a Google ezzel szeretné honorálni a korai támogatásukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.