Hirdetés

Megszűnik az AutoCAD 2000 támogatása



|

Hirdetés

A felhasználói csoporthoz tartozik Ausztrália egyik legnagyobb tervező cége is, A Hodgkison Architects, melynek informatikai igazgatója, Peter Goern elmondta, kemény dolog lesz a jelenlegi gazdasági klímában egy ilyen mértékű befektetés. De sok választásuk nincs, vagy frissítenek most 20 ezer dollárért, vagy várnak még egy évig, de akkor már 45 ezer dollárba kerül ugyanez.

Goern szerint mivel a terméket a mérnökök 60-70 százaléka használja, a támogatás megszűnése olyan lökéshullámokat gerjeszt, amelyek érezhetőek lesznek az egész ágazaton szerte a világon. Az Autodesk regionális igazgatója, Andre Pravaz is egyetért azzal, hogy jobban járnak azok, akik minél gyorsabban frissítenek, mert a cég lojalitási programja keretében most számos kedvezményt kínálnak. Pravaz elmondta, hogy eddig ügyfeleik 50 százaléka tért át az új verzióra, és úgy ítélte, még mindig bőven van idő január 15-ig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.