Hirdetés

Megújult az Electrose - tech hírek nem csak csajoknak



|

Marad persze a blog alapú tartalom, de az Electrose szeretne kicsit magazinosabb lenni, sokkal több témát érinteni, nem csak csajos tech oldalként működni.

Hirdetés

Annak idején mi magunk indítottuk útjára az Electrose csapatát, egy csajbarát tech-blogként, de egy rövid szünet után most még komolyabb tervekkel tértek vissza.

Az Electrose most már inkább uniszex vonalat követ, marad a női szemlélet is persze, de minél szélesebb körben keresik majd a témákat: kütyük, koncepciók, bulváros érdekességek, extrém sport, e-otthon, játék, gamer kultúra, modern háztartási eszközök, desing - vagyis minden, ami minket is érdekel.

Itt olvasható új oldaluk beköszönője, a továbbiakban pedig mi is szemlézzük őket. Ha szeretnél viszont minden Electrose hírről, bejelentésről azonnal értesülni, akkor a Facebookon is követheted őket ide kattintva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.