Hirdetés

Megújult az F-Secure vállalati portfoliója



|

Hirdetés

Az Anti-Virus Small Business, Corporate és Enterprise Suite termékekkel az F-Secure bármilyen méretű vállalatnak átfogó védelmet tud biztosítani a számítógépes fenyegetésekkel szemben.

Az F-Secure Anti-Virus Corporate Suite közép- és nagyvállalatok hordozható, illetve asztali számítógépeire, fájl- és e-mail szervereire, MIMEsweeper megoldásaira, Citrix szervereire és átjáróira biztosít teljes körű védelmi megoldást a vírusok, férgek, trójai programok és a hálózati behatolások ellen. Az F-Secure Anti-Virus Total Suite-ot leváltó Enterprise Suite a Corporate termék szolgáltatásain kívül spamszűrést, valamint Linux platformon működő megoldásokat kínál. A kisvállalkozások alkalmazásainak védelmére változatlan formában érhető el az F-Secure Small Business Suite.

Az Anti-Virus Small Business, Corporate és Enterprise Suite termékek minden összetevője központilag kezelhető a F-Secure Policy Manager felügyeleti megoldással. A központilag felügyelt, Windows és Linux platformon működő számítógépeket egyaránt védő Enterprise Suite megoldással a vállalatok kiküszöbölhetik a több megoldás üzemeltetésével járó költségeket, problémákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.