Hirdetés

Megvan az első bejegyzett szabadalom a virtuális sex technológiájára



|

Hirdetés

Az életnagyságú guminő felszínét az eredeti bőrhöz megtévesztésig hasonló anyaggal vonták be, végtagjait és tán más testrészeit is elektromos motorok mozgatják. De ez mind semmi. A szolgáltatásait igénybe vevők fejükbe húzhatnak egy virtuális valóságot szolgáltató hálósipkát. A szerkezettel felcsatlakozhatnak az internetre, ahol összekapcsolódhatnak egy hálótárssal, aki hasonló szerkóban kíván szexelni, s már indulhat is a móka. Az internetről érkező jelekre a guminő reagál, csakúgy mint az érintési- és hangszenzoraira érkező ingerekre is. A műnőt egy számítógéprendszer vezérli, amely a jelek szerint lehetővé teszi a korlátok nélküli távszexet. És ez nem tréfa, ha egyszer megírta a New Scientist.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.