Hirdetés

Melyik lesz a legnagyobb webes hostingcég?



|

Valószínűleg senki nem az OVH-t válaszolná, azonban a vállalat eltökélt.

Hirdetés

Az OVH névre keresztelt francia webes hostingcég 140 millió eurót gyűjtött össze 10 pénzügyi intézettől, és jelenleg azt tervezi, hogy Európában és Észak-Amerikában jelentős bővítéseket hajt végre. Nicolas Boyer pénzügyi igazgató elmondása szerint az összeg a beruházások 70 százalékát fedezi, a többit pedig az OVH gazdálkodja ki.

A cég Európában gyökeret igyekszik verni, majd ezután pedig az észak-amerikai régió felé nyitni. Montreálban már most van adatközpontjuk, illetve Quebecben is dolgoznak. Az OVH nem titkolt szándéka az, hogy a világ legnagyobb webes hostingcégévé váljon. 

Az OVH elindítaná a világ legnagyobb adatközpontját is, amely 36 toronyból állna, egyenként 10 000 szerverrel. Ezzel a vállalat több mint megduplázná a jelenlegi 150 000-es szerverparkját, összesen több mint félmilliósra. A cég a webhosting mellett VoIP, SMS és fax szolgáltatásokkal, valamint felhő-alapú platformokkal is foglalkozik. Az OVH egyébként a jelenlegi csúcstartó Godaddy-nél húszszor kisebb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.