Hirdetés

Menj! – Egy gigabájton Európába!



|

Április közepétől kapható a CeBIT-en már nagy sikert aratott új iGo 2006 termékcsalád, amellyel bejárhatjuk teljes Európát. Az új térképek mellett jelentősen megújult a szoftver is, amely immáron még több GPS-es PDA-t támogat.

Hirdetés

Utazás egy idegen országba, kirándulás egy számunkra ismeretlen városban – mindez csak akkor igazán élvezetes, ha nem a térkép böngészésével és a kereszteződések figyelésével kell tölteni az időt, hanem átadhatjuk magunkat az utazás élményének. Az iGO Európa 2006 GPS-navigációs szoftverrel mindez most megvalósul: segítségével az egész kontinensen át teljes pontossággal navigálhatunk.

iGO 2006

Magyar siker a CeBIT-en

Az iGO GPS-navigációs szoftver legújabb változata az új térképcsaládokkal a márciusi CeBIT-en mutatkozott be.

"Az iGO Európa 2006-ot hatalmas érdeklődéssel fogadták a számtalan technikai újításnak köszönhetően. A forradalmian új térképtömörítési algoritmus, a játékkonzolok sebességét idéző, csúcsminőségű grafikai megjelenítés és a Plug&Go megoldás mind komoly nemzetközi érdeklődésre talált", nyilatkozta Kátai Attila a Nav N Go Kft. ügyvezető igazgatója. "Az utóbbi hetekben több világcég is felkeresett bennünket a lehetséges együttműködést kutatva, így nem kizárt, hogy hamarosan jónéhány ismert PDA márka iGO szoftverrel kerül forgalomba", tette hozzá Kátai.

Az iGO Kelet-Európa 2006 térképcsalád már a CeBIT-en is feltűnést keltett, hiszen a régió hosszú ideig mostohagyereke volt a navigációs piacnak. A szoftver a nyugati országoknál megszokott részletességgel tartalmazza az úthálózatot és a több tízezer hasznos helyet (POI), míg a menürendszer és a navigációs hangok öt különböző nyelven érhetők el. A 256 megabájtos memóriakártyán Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia részletes térképe mellett Szlovénia és 18 nyugat-európai ország főúthálózata is megtalálható.

iGO Europe 2006
Az iGo Nyugat-Európa egy gigabájtos memóriakártya a navigációs szoftvert és 18 nyugat-európai ország részletes térképét tartalmazza. Az új iGO térképek megjelenésével egyidőben kerül az üzletekbe a népszerű iGO Magyarország 2006-os verziója is. A korábbi iGO vásárlók a szoftver- és térképfrissítést április 18-ától ingyenesen letölthetik az i-go.com honlapról. A termék a Top-Map Kft. legfrissebb térképét tartalmazza, amelyben már a márciusban átadott új autópálya-szakasz is megtalálható.

Újítások az iGo-ban

Az iGO fejlesztőcsapata a grafikai megjelenítés terén ismét magasra tette a mércét. A térképek kezelése villámgyors, és ezentúl különféle nappali és éjszakai színsémákat is beállíthatunk.

iGO 2006
iGO 2006

Az iGo már most felkészült a PDA-k új generációjára és támogatja a VGA felbontású (640x480 képpontos) kijelzőket, amelyeken az igényesen kidolgozott térképek valódi vizuális élményt nyújtanak. A 240x240-es képernyőfelbontás támogatásának köszönhetően újabb készülékekkel bővül az iGO-kompatibilis PDA-k sora.

iGO 2006
iGO 2006

A jövőben GPS-koordinátát is megadhatunk, és útkereszteződésre is kereshetünk. A cím- és a városmegadás funkciók összevonásával egységesebb lett a településkeresés, gyorsabbá vált az útvonaltervezés és újratervezés. Beállíthatunk kerékpáros útvonaltervezést, illetve más színnel jelennek meg a tervezett útvonal azon szakaszai, amelyek nem közelíthetők meg a beállított járműtípussal, vagy a beállított tiltások figyelembevételével.

iGO 2006
iGO 2006

A szoftver megjegyzi a megtervezett útvonalat, és kilépés után újraindítva emlékszik rá, és azonnal folytatja a navigációt. Mostantól egy köztes célponthoz megérkezve nyugodtan kiléphetünk a programból.

Online térképjavítás

Az iGO Európa 2006-hoz a Tele Atlas neve jelenti a garanciát: a magyar térképadatbázis is időről-időre megújul a 2005 decemberében indult térképhiba-bejelentő szolgáltatásnak köszönhetően. Ilyen gyors ütemű térképaktualizálás még Nyugat-Európában is ritka.

"A http://terkep.topmap.hu internetes oldalon eddig csaknem ezren regisztráltak, és négyezer térképhibát jeleztek országszerte. Ezek közül több mint háromezret már feldolgoztunk, így azokat már tartalmazza az iGO Magyarország 2006", mondta Siegler Vera, a magyar térképet biztosító Top-Map Kft. ügyvezető igazgatója.

Nagyszabású csereakció

Az iGO-t fejlesztő Nav N Go Kft. és a termék kizárólagos magyar disztribútora, a Navi-Gate Kft. korábbi ígéretéhez hűen kedvezményesen kínálják az új termékeket korábbi vásárlóknak. Egy nagyszabású csereakció keretében 10 ezer forintos áron számítják majd be az iGO Magyarország 2005-öt bármelyik új térképcsalád vásárlásakor. Az akció részleteit április 14-én hozzák nyilvánosságra.

Az iGO fejlesztői a számos újdonság mellett további meglepetéssel szolgálnak: a navigációs szoftver és a térképek mellett ajándékba adnak néhányat a nemzetközileg is elismert PDAmill Kft. játékaiból.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.