Hirdetés

Merevlemezes kamera a Sonytól



|

Hirdetés

A DCR-SR100 típusjelű kamera, amelyet két héttel korábban a Las Vegas-i CES kiállításon mutatott be a cég, 30 gigabájtos merevlemezt tartalmaz, és MPEG-2 formátumban rögzíti a felvételeket. Háromféle minőségi beállítást ismer: HP módban 9, SP-ben 6, LP-ben pedig 3 megabit per másodperces rátával dolgozik. A rögzítés időtartama a kiválasztott üzemmódtól függően 7 óra 20 perctől 20 óra 50 percig terjedhet, állítja a Sony.


A felvételeket nagy sebességű USB 2.0 csatlakozáson keresztül vihetjük át a számítógépre. A 10-szeres optikai zoomot a Sony éjszakai felvételek készítését támogató NightShot rendszere egészít ki. Az 2,7 hüvelykes, érintésérzékeny LCD-ről a készülék legtöbb funkciója elérhető.

A Japánban március 3-án debütáló kamera még szintén márciusban megjelenik az amerikai piacon is, 1100 dolláros áron.

A JVC tavaly nyáron jelentetett meg egy hasonló képességű, 30 gigabájtos merevlemezt tartalmazó kamerát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.