Hirdetés

Meztelen ADSL szilikon mellekkel



|

A TVnet rendhagyó módon népszerűsíti szolgáltatását

Hirdetés

A TVnet a „meztelen" kifejezést láthatóan szó szerint értelmezte, amikor a napokban elindította szolgáltatását népszerűsítő weboldalát. Az ide látogatót meghökkentő kép fogadja, ahol azonnal az életkora iránt érdeklődnek. Amikor bevallja, hogy elmúlt 18, és választ a két lengén (értsd: alig) öltözött segítő közt, máris megkezdődhet a pajzán, sokak szerint sokkal inkább közönséges utazás a szolgáltatások közt.

 

tvnet_meztelen.jpg

 

 

Ha a szőke, rózsaszín selyem köntösbe öltözött hölgyet választjuk, akkor ő előrevetíti, hogy itt bizony megszabadulhatunk a kötöttségektől - már ami a vezetékes telefon rabságát jelenti. Mindeközben pár másodperc alatt megszabadul ruhájától, majd anyaszült meztelenül egy bárszékre telepszik, ahol készségesen körbeírja lehetőségeinket, ha a TVnet-et választjuk. Hölgy kollégáink erősen kifogásolták, hogy az egy szál törölközőbe csavart férfi sokkal kevesebbet mutatott meg magából, ami így igazságtalanság, de legalábbis kitolás a női érdeklődőkkel szemben. A megvalósítás furcsa, hiszen vetített háttér előtt történik minden, ami kissé olcsóvá varázsolja az előadást. Ha hosszabb ideig nem kattintunk sehova, akkor a nő türelmetlen sóhajokat hallat, kezével ellentmondást nem tűrően dobol a combján, amitől mi azonnal kattintottunk valahova, nehogy még baj történjen.

 

A piac majd eldönti, hogy sikeres-e a TVnet stratégiája, elsőre azért kissé meglepő ez a megközelítés. Gyors közvélemény-kutatásunk során kiderült, kevesen gondolják vonzónak a szolgáltatás bemutatásának ezen formáját, sőt... Azt biztosra vehetjük, hogy a honlap látogatottsága történelmi csúcsokat fog döntögetni az eddigiekhez képest.

 

Ha jobban belegondolunk, a TVnet-től talán mégsem meglepő a dolog, hiszen a cég által nem is olyan rég elindított IPTV (TV-műsor sugárzás interneten keresztül) szolgáltatásának első önálló csatornáját az ismert, felnőtt tartalmat előállító Kovi neve fémjelzi. Ha az bejött, ez is bejöhet. Legalább majd tudjuk, hogyan szabaduljunk meg a kötöttségektől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.