Hirdetés

Microsoft ingyenes biztonsági ellenőrző eszközt készített



|

Hirdetés

A Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA) névre hallgató eszköz könnyű lehetőséget biztosít arra, hogy meggyőződjünk arról, ismert biztonsági lyukak ki lettek-e iktatva gépünkön, vagy lőporos hordón ülünk. Remélhetőelg, ha mindig telepítettük a fontos, biztonsági frissítéseket, okkal remélhetjük, hogy nem lesz problémánk. Persze sosem lehetünk biztosak. Az ellenőrzés lefutása után biztonsági riportfájl készül, mely részletes listában közli a problémákat. Nem tölt le semmit, nem orvosolja a gondokat, csak feltárja azokat és megoldási javaslatot tesz. A program Windows 2000 és XP rendszerekhez készült, és 5.1-es, vagy újabb Intrnet Explorerre is szükség van. Letölthető innen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.