Hirdetés

Microsoft központ Indiában



|

Hirdetés

A központ, ahol kezdetben 100 szakember dolgozik majd, abból a 400 millió dolláros beruházásból jön létre - egyebek mellett -, amelyet tavaly novemberi indiai útja során Bill Gates jelentett be. „A Microsoft támogató központjának évente átlag 54 millió ügyfele van az egész világon”, mondta Radzsiv Kaul, a Microsoft India ügyvezető igazgatója, akivel a Times of India keddi számában közöltek interjút. „A Microsoft egy kísérleti programot indít Bangalore-ban, melyek keretében válogatott professzionális Microsoft termékeknek biztosítunk támogatást”, folytatta Kaul. A központ munkatársainak munkáját 250 szoftvermérnök segíti a Microsoft olyan indiai partnercégeitől, mint az Infosys, a Wipro és a Tata Consultancy. Kaul elmondta, hogy a 400 millió dollárból jut a fejlesztő központ fejlesztésére is, amely a szomszédos Andhra Pradesh állam fővárosában, Hyderabadban működik. Ide egy 100 millió dolláros campust terveznek újabb 300 szakemberrel. A fejlesztési munkákat világviszonylatban már hosszabb ideje Indiába telepítették át, itt van ugyanis az USA után a legnagyobb szakember gárda, akik tökéletesen beszélnek angolul, a bérük azonban csak mintegy a nyolcada az amerikai bérekének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.