Hirdetés

Microsoft SPOT



|

Hirdetés

Persze ez nem azt jelenti, hogy kedvenc ketyegőnkről egy Microsoft embléma, vagy egy kacsintó Bill Gates néz majd ránk. Ellenben a régóta ismert, nagy tekintéllyel rendelkező gyártóknak fog fizetni a redmondi óriáscég, hogy beépítsék az újfajta technikákat, mindezt persze a későbbi haszon reményében.

A végeredmények többek között például olyan márkás karórák, amik vezeték nélküli adatátvitelt támogató fülhallgató segítségével gombnyomásra megszólaltatják kedvenc rádióadónkat, grafikonon kirajzolják az elmúlt tíz perc hőmérsékletváltozásait, netán elindítanak egy egyszerűbb, a mobiltelefonokéhoz hasonló jellegű játékot.



A project jelenleg még csak a tervezés stádiumban van, így a látható termékek végleges változata jelentősen eltérhet a látottaktól.

Minden esetre az ötlet nem rossz, sok érdekes, sőt akár hasznos tárgyak születhetnek a segítségével.

Egy-két koncepció ezen a címen tekinthető meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.