Hirdetés

Miért nyomtatunk többet, mint valaha?



|

Néhány éve sokan azt jósolták, hamarosan eljutunk a papírmentes irodához.

Hirdetés

Néhány éve sokan azt jósolták, hamarosan eljutunk a papírmentes irodához. Ennek ellenére jelenleg többet nyomtatunk, mint valaha. Ez évente több mint 50 trillió oldalt jelent, a legfrissebb becslések szerint. Miért is ilyen nagy ez a szám?

 

Ennek az egyik legnagyobb oka, hogy az elérhető információk mennyisége napról napra nő. A Google vezérigazgatója, Eric Schmidt mutatott rá, hogy a világon az emberiség ma két nap alatt annyi információt termel, mint 2003-ig az összes eddigi történelmünk. Így ennek, ha egy elenyésző töredéke is, de ki lesz nyomtatva; az óriási mennyiséget jelent.

 

Noha a hagyományos, papíralapú dokumentumok, például kinyomtatott levelek száma folyamatosan csökken, a felhasználók egyre több online elérhető cikket, blogot és e-mailt nyomtatnak ki. Az apróbb vállalatok fejlődő eszközparkja is egyre több lehetőséget ad arra, hogy jobbnál jobb minőségű anyagokat nyomtassanak ki az emberek.

 

Ez pedig pontosan a nyomtatott anyagok népszerűségének jelenlegi legnagyobb oka: bár az Apple iPad és az Amazon Kindle már sokat fejlődött a korábbi kézi eszközökhöz képest, még így is jobb minőséget, érzést és kényelmet garantál egy minőségi, nyomtatott dokumentum. A jelenlegi legfrissebb adatok tekintetében tehát a papírmentes irodához ha el is jutunk, az nem a közeljövőben lesz.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.