Hirdetés

Mini hifitoronnyá alakítható az iPod



|

Hirdetés

Az összehajtva kb. zsebkönyv méretű (8 x 5.4 x 1.2 hüvelykes) hangfal rendszer súlya nem egészen fél kiló, melyet, ha az ember utazik, az éjjeliszekrényre lehet állítani, és az iPod Alarm Clock funkcióját használva zenélő ébresztő órává lehet átalakítani. A négy 1 hüvelykes hangszóró meglepően jól szól, különösen a MaxxBass technológia biztosít kiváló basszus hangzást. Akinek ez túl erős volna, az iPodhoz mellékelt fejhallgató kiegyensúlyozottabb hangzást kínál. Az inMotion beépített dokkolóval rendelkezik, amely a váltóáram mellett a mini tornyot a Mac géphez is kapcsolja, tehát felhasználás közben egyben tölti is az iPodot, illetve szinkronizálja a gép iTunes könyvtárával, az iCal naptárral és a címjegyzékkel. Az inMotion természetesen működik adapterrel és négy ceruzaelemmel is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.