Hirdetés

Mit tud az új SUSE LINUX 9.0



|

Hirdetés

A SuSE Linux telepítője - egyedülálló módon - lehetővé teszi az olyan merevlemez partíciók átméretezését is, amelyeken Windows 2000 vagy Windows XP fut. Az OpenOffice.org fejlesztői csapata nagyon komoly fejlesztéseket hajtott végre, ezen kívül a SuSE 9.0 már támogatja az Athlon64-et, így a 64 bites technológia az új verzió használatával akár minden íróasztalon elérhetővé válik. A haladó Linux felhasználók számára pedig kényelmesebbé válik a rendszer-adminisztráció és a rendszer testreszabása.




Miért érdemes a felhasználóknak áttérniük az új verzióra? Elsősorban azért, mert a SuSE Linux biztonságos és megbízható, és egy olyan hatékony operációs rendszer, amely az összes olyan alkalmazást tartalmazza, ami a hétköznapi munkához és a szórakozáshoz szükséges. Az internet hatékony használatához, az üzleti és irodai feladatok elvégzéséhez, kép- és hangfeldolgozáshoz, videózáshoz és a számítógép tetszőleges hálózatba illesztéséhez mindenki megtalálja a megfelelő szoftvert.



A SuSE 9.0 teljeskörűen támogatja a Microsoft Windows 2000 és XP által használt NTFS fájlrendszert. Ennek következtében egy tetszőleges Windows verziót használó felhasználó mindennemű korábbi Linux-tapasztalat nélkül is képes annak telepítésére a Windows mellé. A rendszerben található az OpenOffice.org új, 1.1 verziója sokkal több lehetőséget és kényelmet nyújt, például új makrórögzítőt, PDF fájlok exportálását, az összes XML formátum exportálását és importálását, illetve a prezentációk Flash formátumú exportálását. Ezen túl a Wine nevű Windows emulátor még több Windows alkalmazás futtatását teszi lehetővé Linux alatt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.