Hirdetés

Mobil kereső szolgáltatás indult Japánban



|

Hirdetés

A mobiltelefon és PC felhasználók a http://m.msn.co.jp címen érhetik el a szolgáltatást, ahol körülbelül 80 ezer mobil internet helyen végezhetnek keresést. Ez a japán mobil internetes helyek 80 százaléka - mondta Kikuchi Koya, az MSN marketing menedzsere.

Június végén az NTT DoCoMo úgy becsülte, hogy 42 millió előfizetővel rendelkező mobil internet szolgáltatása, az I-mode 81.795 webhelyet tud elérni. A 83.1 millió japán mobiltelefon felhasználóból 71 millió használni tudja a mobil internetet is. A DoCoMo utáni második legnagyobb mobil kereső szolgáltatás, a Yahoo Japan „körülbelül 30-40 ezer helyet” kínál - Tsukamoto Yoshie, az MSN ügyvezető igazgatója szerint.

A Microsoft licencet szerzett a GigaCode mobiltelefonos tartalomkereső szolgáltatás használatára, melyet a Cybird leányvállalata, a Gigaflops Japan fejlesztett ki. Az MSN Mobile Search szolgáltatást a GigaCode és az MSN felhasználásával a Cybird fejlesztette ki, és jövőben ő üzemelteti a szolgáltatást és tartja karban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.