Hirdetés

Mobilrobbanás



|

Hirdetés

A kutatás egy a témával foglalkozó konferenciára készült, ahol a szakemberek megerősítették: pár éven belül a mobil eszközök penetrációja meg fogja haladni a PC-két, s az internetezésre jórészt mobil készülékeket fogunk használni. Ennek okát abban látják, hogy míg egy internetezésre felkészített mobiltelefon ára csak legfeljebb párszáz dollár, addig egy PC ennek a többszörösébe kerül. A mobil technológiák technikai fejlődése pedig megszünteti azokat a kifogásokat, amelyek jelenleg főleg az adatátvitel lassúságára vonatkoznak. A kisméretű kijelzők okozta hátrányokat pedig bőségesen kompenzálják majd azok az előnyök, amelyek abból fakadnak, hogy a mobil eszközök mindig kéznél lesznek, s az internetes és a telekommunikációs szolgáltatások összekapcsolódhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.