Hirdetés

Mobilvédelem a McAfee-től



|

A McAfee bemutatta mobiltelefonokhoz kifejlesztett biztonsági platformját, a McAfee Mobile Security-t.

Hirdetés

A Mobile Security technológiájának köszönhetően beépített, illetve értékesítés utáni biztonsági megoldások érhetőek el a mobiltelefonokhoz, mint például vírusellenőrzés, tűzfalak, tartalomszűrés, spam-, és kémprogram-szűrési lehetőségek.

A vállalat bemutatkozó terméke a McAfee VirusScan Mobile, amely az egyetlen olyan program, amelyet a kezdetektől fogva mobiltelefonos védelemhez terveztek. Védelmet nyújt a mobiltelefonoknak az e-mailen, azonnali üzeneteken és internetes letöltéseken keresztül érkező veszélyekkel szemben, valamint védi a belépési pontokat, beleértve az SMS és MMS, valamint a Bluetooth kapcsolatot is. Naprakész védelmet biztosít, amint az új fenyegetéseket beazonosították. A termék már most elérhető a következő rendszerekhez: Windows Mobile 2003 Pocket PC, Windows Mobile 2003 Smartphone, Windows Mobile 5 Pocket PC, Windows Mobile 5 Smartphone, Symbian Series 60 és Symbian UIQ.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.