Módosított EIDE vezérlő került a VIA új chipkészletébe



|

A VT8223A típusjelű chipben beépítésre került a merevlemez gyártó Maxtor Corp. "big drive" és "fast drive" technológiája, amelyből az előbbi 48 bites címzés alkalmazásával 144 petabyte-re (PB) növeli a vezérlőre csatolható merevlemez maximális kapacitását a jelenlegi 137 GByte-ról, az utóbbi pedig az Ultra ATA-133 szabvány alkalmazásával 133 MByte/s-ra gyorsítja az adatkommunikációt a technológiát támogató merevlemezek alkalmazásakor. A tajvani VIA új chipje a társaság Modular Architecture Platform (VMAP) rendszerére épül, amely lábkompatibilitást biztosít az egyes DDR-alapú chipkészletek között. A VMAP-ot jelenleg a VIA P4X266, KT266A, Pro 266T és Pro 266 chipkészletei támogatják.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.