Hirdetés

Motorola U6 PEBL - a kavicsmobil



|

Hirdetés

A négysávos készülék GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Mhz-en képes működni. A telefon méretei 86,5 x 49 x 20 mm, tömege 110 gramm. A belső TFT LCD kijelző igen szép képet ad, 262 ezer szín megjelenítésére képes, 176 x 220 képpontos felbontás mellett. A külső monokróm kijelzőn jelennek meg a legfontosabb információk, felbontása 32 x 96 pixel.
Az 1000 név eltárolására alkalmas telefonkönyvben hívócsoportokat hozhatunk létre és számos információt csatolhatunk a nevekhez. A beépített VGA kamerával maximálisan 640 x 480 képpont méretű képeket alkothatunk, sőt a memória kapacitásától függően mozgófilmet is felvehetünk. Mobilfénnyel nem rendelkezik a telefon, ellenben digitális zoom-al igen. A belső memória igen szűkös, mindössze 5 MB tárolására képes. Az üzenetküldés terén tartalmaz iTAP prediktív szövegbevitel megoldást, MMS-t tudunk küldeni és fogadni és az E-mail kliens sem maradt ki az Motorola U6-ból. A telefon természetesen rendelkezik GPRS kapcsolattal és WAP böngészővel, képes MP3 fájlokat lejátszani akár csengőhangként is. A további extra funkciók között találjuk a diktafont és a vezetéknélküli adatküldésre alkalmas Bluetooth technológiát.
A szervező és extra funkciók között találjuk a játékokat, a számológépet, a naptárat, a profilokat és az ébresztőórát. A Motorola U6 akkumulátora 820 mAh LiIon, amely 250 óra készenlétre és 6,5 óra beszélgetésre alkalmas egy feltöltéssel. T-Mobile Motorola U6 előfizetéssel - 47.970 Ft
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.