Hirdetés

Mozi- és tévéműsor a Vodafone live!-on



|

Hirdetés

A 103 tévécsatorna közül 8 szolgáltató műsora egy lépéssel elérhető, a többi csatorna kínálata pedig A-Z bontásban áttekinthető. A könnyebb áttekinthetőség érdekében az egyes csatornáknál külön látható a 17 óra előtt és 17 óra után adásba kerülő műsorok listája. Az adott napi műsoron kívül további 5 nap kínálatát is végigböngészhetjük a mobilunkon keresztül. A moziműsorok között külön bontásban szerepelnek Budapest és a megyék városi mozijai. A filmszínházak vetítési adatbázisában kutathatunk mozi vagy időpont szerint, rákereshetünk bemutatókra vagy a film címére, ismertetőjére, de akár az összes filmet is ki lehet ABC rendben listáztatni. A moziműsort az alábbi elérési úton találják meg a felhasználók: Vodafone live! / Még több live! / Programok & szabadidő / PORT.hu mozikereső. A tévéműsort pedig a következőképpen érhetik el: Vodafone live! / Még több live! / Programok & szabadidő / PORT.hu TV műsor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.