Hirdetés

Mozivászon extrákkal



|

Hirdetés

Mi fér el a 19 hüvelykes átlójú munkaterületen? Egy biztos, hogy számos alkalmazás. De ennek ára van: az XXL-es megjelenítő lényegesen nagyobb helyet foglal asztalunkon, mint megszokott társai. A Vision Master Pro 451 tervezői nyilván maguk is szembesültek már e problémával, ezért nemcsak nagy felbontásra, jó képminőségre, hanem jobb helykihasználásra is törekedtek. Ebbéli igyekezetük egyik gyümölcse a kis méret: 450 x 450 x 447 milliméterbe sikerült bezsúfolniuk a képcsövet, elektronikát és az extrákat is tartalmazó talpat, ami nem sokkal haladja meg egy 17 ”-os monitor helyigényét. Tömege viszont tekintélyes, 24 kilogramm. A talp nemcsak a monitor, hanem a felhasználó támasza is: USB hub-ként is funkcionál, valamint mini sztereo hangrendszer is található benne.

Ily módon testközelbe kerül négy USB csatlakozó, amire így jóval kisebb „bélcsavarodással” köthetünk ilyen csatlakozást igénylő egeret, billentyűzetet, webkamerát. Az említett hangszórópár inkább életmentő jellegű apró figyelmességnek tekinthető, teljesítménye mindössze 2 x 1 watt. Kevesen érnék be az általa nyújtott hangminőséggel, ám kéz alá eső fülhallgató kimenete révén jó szolgálatot tehet, mint közeli audio csatlakozási pont. Egy darab USB (A-B típusú ) és mini jack audio kábelek találhatók a csomagban.
Két VGA bemenetet képes kezelni a készülék (normál 15 tűs aljzatok). A menüben kiválaszthatjuk az aktuális felhasználás jellegét is (szöveg, kép, mozi), ami valóban javít a képminőségen – hogy hogyan, arról következő számunkban kicsit bővebben olvashatnak.
A Diamondtron képcső 0,25 milliméteres lyukmaszkkal (széleken 0,27 mm) készült, tükröződésmentes és antisztatikus bevonattal, az elektronika 300 MHz video sávszélességgel dolgozik, így minden józan igényt kielégít. A 19 (illetve 18 látható) hüvelyk a Vision Master Pro 451 esetében akár 1920 x 1440 pixeles felbontást is lehetővé tesz. Figyelemreméltó a hároméves helyszíni garancia, mely minden iiyama monitorhoz jár. Forgalmazója az Enternet 2001 Kft. (www.enternet.hu), nettó ára 163800 Ft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.