Hirdetés

Napi 300 millió fájl költözik a Dropbox felhőjébe



|

Egy év alatt megötszörözte felhasználói számát a tárhely-szolgáltatás.

Hirdetés

Drew Houston, a Dropbox társalapítója a Startup Lessons Learned konferencián több adatot is megosztott az idén ötéves születésnapját ünneplő tárhely-szolgáltatással kapcsolatban. Előadása szerint a megoldás egy év alatt megötszörözte a felhasználói számát, így az egy évvel ezelőtti 5 milliós táborhoz képest ma már 25 millióan használják a szolgáltatást.

 



A 25 millió látogató naponta 300 millió állományt tölt fel a Dropbox felhőjébe, amely 1 millió fájlt jelent minden ötödik percben. A gyors növekedés miatt 20 főről 50 főre duzzasztotta alkalmazottjai számát a cég, amely csapatnak 50 százaléka mérnökökből áll, akiket magas fizetéssel és kellemes munkakörnyezettel igyekszenek megtartani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.