Hirdetés

Négy vezető is lelépett a Twittertől



|

Jack Dorsey, a Twitter ügyvezetője megerősítette a távozásokat.

Hirdetés

Jack Dorsey, a Twitter ügyvezetője megerősítette, hogy több vezető is távozott a cégétől: a termékért, mérnöki feladatokért, médiáért és HR-ért felelős igazgatók álltak tovább. 

Hirdetés

Mindez azt jelenti, hogy Alex Roetter, Skip Schipper, Katie Stanton és Kevin Weil is máshol folytatják. Dorsey szerint Alexnek és Kevinnek is köszönhető, hogy öt év alatt a szinte nulla árbevételt 2 milliárd dollár fölé emelték a hirdetésekből és a mérnöki csapat munkájából. 

Dorsey elárulta, hogy a működésért és a technológiáért felelős igazgatók, Adam Bain és Adam Messinger kénytelenek lesznek további feladatokat is vállalni. 

Vasárnap este egyébként Jason Toff is elhagyta a céget, ő a Vine vezérigazgatójaként erősítette a csapatot. 

Miközben a Twitter-részvények árfolyama 2014 januárjában 69 dollár volt, addig pénteken 17,83 dolláron zárt. Jack Dorsey októberben vette át végleges ügyvezetőként a Twittert, és látokként azt várják tőle, pörgesse fel a mikroblogot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.