Hirdetés

Nem létező processzorok a polcokon?



|

Hirdetés

4 GHz-es Pentium 4 processzor. A megjelenés pikantériáját az adja, hogy hivatalosan meg nem is létezik ilyen processzor, bejelentését a hírek szerint csap áprilisra tervezték. Ennek ellenére kis példányszámban ugyan, de felbukkantak ilyen példányok. A hírek szerint az Akhibara cég boltjai kaptak néhány tálcányi ilyen misztikus példányt. Az Intel Japán részlegének szóvivője hangoztatta, hogy hamarosan hivatalosan bejelentik az újdonságot. A szállítási nehézségek miatt jóelőre útjára bocsátottak néhány szállítmányt, hogy időben megérkezzen a boltokba, ezzel magyarázható a jelenség. Véleményünk szerint minden bizonnyal egy jól kimódolt reklámfogással állunk szemben, mely alkalmas lehet a figyelem felkeltésére, érdekességet kölcsönöz az új processzornak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.