Hirdetés

Nem szeretem a keresőkutyákat



|

Hirdetés

Lehet, hogy a programozók könnyíteni akartak a problémámon, de a régebbi kiadásokban megszokott, hagyományos külsejű ablak jobban tetszett. Hol tudnám ezt visszaállítani?A Microsoft igyekszik segíteni a felhasználóknak, és egyszerűsíteni bizonyos feladatokat. Így esett át kisebb műtéten a kereső is. Egy aranyos kutyus segít megtalálni az állományrengetegben a nekünk megfelelőt. De sajnos néha tanításra szorul, ráadásul nem mindent vesz észre. A beállításai közt bolyongva néha eltévedhetünk, így inkább saját magunk indulunk állományfelfedező utakra. Pedig visszaállíthatjuk a régi felületet is, és a kutyát is végleg elküldhetjük.

Nyissuk meg az X-Setupot, és keressük meg az Appearance -> System -> Find Files Dialog ágat. Itt A Find Files Dialog Appearance pontban kikapcsolhatjuk a blökit, és máris a régi, megszokott ablakok közt találhatjuk magunkat. Szerencsére újraindítani sem kell, ezért a Start menüben azonnal ki is próbálhatjuk.




Ha már előre be szeretnénk állítani a rejtett és a rendszerállományok keresését, akkor ugyanebben az ágban a Find Files Dialog Options pontjára kell lépnünk, és a jobb oldali lehetőségek közül az első kettőt, az almappákban való kutatáshoz pedig a harmadik lehetőséget jelöljük be.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.