Hirdetés

Nem tudom a Nerót telepíteni!



|

Hirdetés

Gondoltam, előtte eltávolítom a régit, de valami miatt lefagyott a gépem. Ezután az újabb változat nem volt hajlandó települni, a régit pedig már nem tudom hagyományos módon leszedni. Mit kell tennem, hogy az új verziót fel tudjam tenni számítógépemre?A régi és az újabb Nero akkor szokott telepítéskor hibát jelezni, ha az előző változat fő verziószáma eltér a telepítendőtől. Tehát ha a Nero Burning ROM 5.5 eltávolítása közben hiba lépne fel, akkor a 6-os változat már nem lesz képes rendesen telepíteni magát. Ilyenkor nincs más megoldás, mint kézzel leszedni a hiányosan eltávolított adatokat.

Nyissuk meg a Intézőt, és a Program Files mappán belül töröljük az Ahead mappát. Ha a fontos állományok miatt problémát jelezne, ne törődjünk vele, egyszerűen csak távolítsuk el őket. Ezután nyissuk meg a rendszerleíró adatbázist (Start --> Futtatás --> regedit --> ), és keressük meg a HKEY_LOCAL_MACHINE Software Ahead mappát, majd töröljük ki! Ugyanezt ismételjük meg a HKEY_CURRENT_USER Software Ahead mappával is! Ezt követően indítsuk újra a számítógépet, és próbáljuk meg ismét telepíteni a Nerót.

Amennyiben kevéssé vagyunk járatosak a rendszerleíró adatbázis kulcsai közt, használhatjuk az Ahead saját Nero-eltávolító programját is, amelyet a hivatalos honlapról (http://www.nero.com) is letölthetünk. Ezt lefuttatva régi CD-író programunknak nyoma sem marad!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.