Hirdetés

Nemzetközi MySql elõadás



|

Hirdetés

Az előadók a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság PHP Szakosztályának meghívását elfogadva utaztak hazánkba. Elsőként David Axmark foglalta össze a MySql sikertörténetét, és vázolta fel az 5.0-ás verzió várható újdonságait. A színes előadásból
többek közt az is kiderült, hogy termékük nem csak világszerte széles körben elterjedt, hanem a versenytársakkal vívott minőségi csatában is az élvonalba tartozik olyan referenciákkal, mint például a NASA vagy a Yahoo.
A második részben Zak Greant-től a biztonságos adatkezelés alapelveiről, és annak PHP program nyelven való megvalósításáról hallhattunk. Szó esett a különböző titkosítási és adatvédelmi technikákról. A mintegy 25 fős hallgatóság szemléletes gyakorlati példákon keresztül kapott áttekintést a MySql hatékony és biztonságos használatáról. A rendezvény az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Radnóti Miklós Gyakorlóiskolájának jóvoltából térítésmentesen látta vendégül az angolul tudó érdeklődőket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.