Hirdetés

Népszerűbb lett a Safari, gyengült a Chrome



|

A Chrome mellett februárban az Internet Explorer is veszített felhasználóinak táborából.

Hirdetés

A Net Applications legfrissebb adatai alapján február hónapban két népszerű böngészőprogram is veszített a felhasználói táborából. Míg a Microsoft Internet Explorerének és a Google Chrome-nak csökkent a piaci részesedése, addig az Apple Safarijának, a Mozilla Firefox-nak és az Operának nőtt.

 

Az élen továbbra is az Internet Explorer található, 52,84 százalékos részesedéssel, ami a januáritól 0,12 százalékkal kevesebb. A Firefox továbbra is tartja a második helyét, 20,92 százalékkal, ami egy hónap alatt 0,04 százalékos növekedést jelentett. 

 

Az összesítés szerint a Chrome 18,90 százalékkal a harmadik, ami 0,04 százalékkal kevesebb felhasználót jelent januárhoz képest. Ezzel szemben a negyedik Safari ismét átlépte az 5 százalékot küszöböt, ezúttal 5,24 százalékon áll, ami egy hónap alatt 0,34 százalékos pluszt mutat. Az Opera ötödik, 1,71 százalékkal.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.