Hirdetés

Népszerűbb lett az Internet Explorer



|

A Microsoft böngészőjének piaci részesedése közel egy évig folyamatosan csökkent, júniusban azonban 0,57%-kal nőtt.

Hirdetés

A Microsoft népszerű böngészője, az Internet Explorer 2009. augusztusa óta folyamatosan veszített piaci részesedéséből. A Firefox és a Safari felhasználóinak száma kicsivel minden hónapban nőtt, a Chrome pedig viszonylag dinamikusan szerzett egyre több követőt.

 

A Netmarketshare elemzőcég adatai nemrég jelentek meg június hónapról, amelyből kiderül, hogy a világszinten összesített részesedések tekintetében az Internet Explorer hosszú idő után először növelni tudta népszerűségét, méghozzá 0,57%-kal.

 

Jelen pillanatban a böngészőpiac 60,32%-át uralja az IE, míg a Firefox 0,5%-os csökkenéssel, 23,81%-kal a második. A Chrome-felhasználók az internetezők 7,24%-át adják, míg a Safarit használók a 4,85%-át. Az Internet Explorer megszokott, csökkenő trenddel szembeni növekedésének hátterében minden bizonnyal a Windows 7 áll. A részletes eredmények itt megtekinthetőek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.