Hirdetés

Neten a Sony - bemutatták új, internetes készüléküket



|

Hirdetés

Az új termék mögött a Evilla Entertainment Center áll, mely hozzáférést biztosít az elektronikus levelekhez, hírekhez, és online boltokhoz. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan multimédia tartalmakat töltsenek le, mint a videóklipek vagy a zenei fájlok. Az eszköz boltokba kerülése 2001 második negyedévére várható 500 dolláros áron, 15 colos, a Sony Wega televizióknál használt flat-panel Triniton kijelzővel.

Az egységben a BeeIA operációs rendszer és az Opera webböngésző fut, a multimédia megjelenítéséhez illetve megszólaltatásához a készülék a Real Networks’ Real formátumát használja. Az egység nem tartalmaz merevlemezt, de a felhasználó kap 10Mb online tárolási lehetőséget a szolgáltatótól, további tárolásra pedig lehetőség nyílik a beépített Zip-drive-on és a Sony MemoryStick adapteren keresztül is. Az eszköz a hálózattal 56 kbps-os dialup modem segítségével kommunkál, de tartalmaz egy Ethernet portot az esetleges későbbi szélessávú eléréshez. A processzor típusáról a Sony hivatalosan eddig nem közölt adatokat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.