Hirdetés

Nexon gyereknap zebrákkal



|

Hirdetés

Mivel a cég jelképe a zebra, az informatikai társaság a tavalyi évhez hasonlóan idén is örökbefogadott egy kis zebracsikót a Fővárosi Állat- és Növénykertben, 1 millió forintos adománnyal támogatva az Állatkert alapítványát.

Állatkerti állatok örökbefogadása népszerű módja az imázsépítésnek. A Gálvölgyi János színművész védnöksége alatt működő Budapesti Állatkerti alapítvány 1992-es megalakulása óta több mint hétezer - magánszemélyek és cégek által kezdeményezett - örökbefogadás történt.

A Nexon esetében önmagát adta az ötlet, hogy a cégimázs kialakításához kapcsolódóan örökbe fogadjon egy "valódi zebrát" is, a társaság bejegyzett márkavédjegye ugyanis egy olyan gyalogátkelőhely (zebra), mely minden irányból átjárható - utalva arra, hogy a cég integrált, átjárható rendszereket fejleszt. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő, a tavalyi évet 1.6 milliárd forintos bevétellel záró humáninformatikai szolgáltató így került kapcsolatba a Budapesti Állatkerttel, és fogadta örökbe Wawerut, a kis zebracsikót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.