Hirdetés

Nézz szét virtuálisan a British Museumban



|

A Google 4500 újabb különlegesség felfedezésében segít.

Hirdetés

A londoni British Museum sok fontos és jelentős történelmi tárggyal büszkélkedhet, amelyek a történészek felfedezéseit is nagyban segítették. A múzeum most a Google segítségével próbál sok kollekciót online is elérhetővé tenni. 

Hirdetés

A projekt a Google Cultural Institute keretében fut. A Google évek óta fejleszti ezt, és folyamatosan látogatja a kiállításokat a világban, amelyeket archiválnak a szakemberek.

A British Museum ezúttal 4500 újabb különlegességgel bővítette az online gyűjteményt

Az óriási felbontások miatt nem gond bármire ráközelíteni, ráadásul minden tárgy kereshető is a Google oldalán. 

Aki esetleg a klasszikusabb múzeumi élményt keresi virtuálisan, az a Google Street Viewra is szavazhat. Itt 360 fokos panorámák segítik a nézelődést, öt emeleten. Természetesen itt is olvasható, ami számít. A Google eddigi legnagyobb beltéri Street View-gyűjteménye ez. 

Ha mindez nem lenne elég, akkor az érdeklődőknek a Google egy külön mikrooldalt is csinált a múzeumhoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.