Hirdetés

Nokia 6288 - megkapó 3G telefon



|

Hirdetés

A valós idejű videómegosztásra képes, és videó-csengőhangokkal felszerelt Nokia 6288 úgy tervezték, hogy a készülék kiaknázza a 3G technológia kínálta összes lehetőséget. A Nokia 6288 szállítása a tervek szerint 2006 harmadik negyedévében indul, a készülék ára adók és kedvezmények nélkül 325 euró körül várható.
A kompakt, szétcsúsztatható telefonhoz 512 MB-os memóriakártya jár, így a világos, 262.144 színárnyalatot megjelenítő, 320 x 240 képpontos QVGA kijelzővel felszerelt készülék ideális eszköz kedvenc videofelvételeink megtekintésére. A kétféle: két megapixeles és VGA-kamerával ellátott Nokia 6288-sal egyszerűen oszthatjuk meg egymással videofelvételeinket, illetve részt vehetünk kétirányú videóhívásban is.
A Nokia 6288 külön kamera- és zoom-gombot is tartalmaz, így családunkról vagy barátainkról még egyszerűbben rögzíthetünk videofelvételt vagy kattinthatunk el egy képet. A Nokia 6288-sal készített videofilmeket megszerkeszthetjük, majd MMS-ben vagy e-mailben küldhetjük tovább, míg a fotókat a Bluetooth technológiával bármely kompatibilis printeren kinyomtathatjuk. A 115 gramm tömegű Nokia 6288 feltűnő, hideg kék színben és feketében lesz kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.