Hirdetés

Nokia N70: újabb telekommunikációs díj



|

Hirdetés

A Nokia N70 ökéletesen megtestesíti a Nokia azon elkötelezettségét, hogy erőteljes, minden szolgáltatást biztosító készülékeket kínáljon az embereknek a mindennapokra. Az internetböngészést és e-mailt is tartalmazó okostelefon-funkciók mellett a készülék ráadásul egy zsebre tehető szórakoztatóközpont is. A felhasználók kiváló minőségű fényképeket készíthetnek a két megapixeles kamerával, zenét hallgathatnak a beépített zenelejátszón, és 3G-n streaminggel tölthetnek le videofelvételeket. A Mobil Szórakoztatási Fórum (Mobile Entertainment Forum, MEF) által szervezett Meffys az iparági sikerek hivatalos fokmérője, amely a mobil szórakoztatás terén végzett innovációt díjazza. Az egyes kategóriák indulóit iparági- illetve média-szakértőkből, valamint elemzőkből álló, független zsűrik válogatják össze, a nyertesek neveit pedig a májusi londoni mobil szórakoztatási vásár 2006 (Mobile Entertainment Market, MEM) alkalmával Pete Tong, az egyik legismertebb DJ hirdette ki.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.