Hirdetés

Nokia N93 és N73 Magyarországi bemutató



|

Hirdetés

Mégpedig, hogy a mostantól összetett multimédiás számítógépeket használunk okostelefon formában. Ezek az eszközök a nap minden órájában és a hét minden napján velünk vannak, és minden szolgáltatást elérhetünk velük. Példaként láthattuk a Nokia Mini Browsert működés közben, ami akár egy normál webböngészőt is kiválthat. Mindkét új készüléket Carl-Zeiss optikával és 3,2 megapixel érzékenységű kamerával látták el. Így már az arra alkalmas bluetooth nyomtatóval akár percek alatt jó minőségű 10x15-ös papírképeket is alkothatunk, amit lehetőségünk is volt kipróbálni a bemutatón. A N73 inkább a zenehallgatáshoz míg az N93 a fotózáshoz ideális partner. Az N93at szétnyitva és elforgatva egy kompakt videókamerához hasonlatos formát kapunk és a beépített autófókusz és kézremegést semlegesítő szoftverrel VGA minőségű 30fps/sec sebességű videókat készíthetünk. Az új készülékek várhatóan 2 hónap múlva lesznek kaphatóak a magyar piacon 150 ezer forint körüli áron.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.