Hirdetés

Noteszgépbe illeszthető Fujitsu projektor



|

A projektor a LIFEBOOK modulhelyébe illik, és bárhol lehetővé teszi a prezentációk vetítését.

Hirdetés

A Fujitsu bemutatta a világ első noteszgép-modulhelybe illeszthető projektorát. A kihajtható Bay Projector másodpercek alatt készen áll a működésre, és nem igényel külső beamert vagy kábeleket a diák, táblázatok vagy YouTube vírusvideók kollégákkal vagy barátokkal történő megosztásához.



A LIFEBOOK P771 és S761 noteszgépek opcionális kiegészítőjeként kapható szabadalmaztatott modulhely-projektornak a beállítása egyszerű: a beépített beamer azonnal üzemkész állapotba kapcsol, amikor a lencsét és az izzót kihajtják a DVD-méretű modulhelyből és helyükre pattintják.  A modulhely-projektor szinte bármilyen felületen működik. Fényereje és trapézkorrekciója közvetlenül a beépített gombokkal szabályozható, lézersugaras technológiája pedig nagy kontrasztot és színmélységet biztosít az éles, tiszta képmegjelenítéshez. A hordozhatóság mellett előnyt jelent, hogy a modulhely-projektor csendesebb és hibatűrőbb is a hagyományos beamernél, amelynek izzói könnyen megsérülnek.

A modulhely-projektor modul 2011. július 1-től rendelhető a LIFEBOOK P771 és LIFEBOOK S761 modellek kiegészítőjeként. Ajánlott fogyasztói ára 499 euró körül alakul, de az összeg régióként eltérhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.