Hirdetés

Nőtt a forgalom a HP első negyedévében



|

Hirdetés

Egyszeri tételek nélkül, mint az átszervezési vagy cégvásárlási költségek, az IT óriás üzemi nyeresége elérte az 1.4 milliárd dollárt, illetve a 35 centet, ami összhangban van a Thomson First Call által megkérdezett elemzők becslésével. A január 31-én lezárult pénzügyi időszak bevételei 19.5 milliárd dollárra rúgtak, ami kissé meghaladja az elemzők által várt 19.4 milliárdos értéket. A növekmény az előző év azonos időszakához képest 9 százalék volt, a cég közleménye szerint.

A HP vállalati rendszerek üzletága, ahová a vállalati tároló és kiszolgáló rendszerek tartoznak a tavalyi veszteségből nyereségessé alakult, üzemi nyeresége 108 millió dollár volt. Az asztali és szerver PC-k forgalma növelte a személyi rendszerek divízió bevételeit, míg a képalkotó és nyomtató divízió rekordbevételt könyvelhetett el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.