Hirdetés

Nőttek az SCO veszteségei



|

Hirdetés

A második negyedév bevételei alig haladták meg a 10.1 millió dollárt, ami kevesebb, mint a fele a tavalyi év azonos időszaka 21.4 milliójának, amikor a cég licencszerződést kötött a Microsofttal és a Sunnal. A bevétel csökkenése „elsősorban az SCOsource licencbevétel hiányának eredménye”, ami egy éve 8.3 millió dollár volt, hangsúlyozza a cég közleménye.

A programot a cég tavaly indította, ahová elvileg a Linux felhasználóknak kellene licencdíjat fizetniük az illegálisan átvett Unix kód használatáért. A legtöbb cég azonban nem hajlandó fizetni, mert az SCO eddig nem tudta állítását bizonyítani a bíróság előtt. A céget a második negyedévben 682 ezer dolláros kiadás terhelte a Unix üzletág áramvonalasítása miatt, és 2.1 millió dollárral csökkent a goodwillje és a vagyona.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.