Hirdetés

Növekedett az online vásárlások összértéke



|

Hirdetés

A VeriSign körülbelül 120 ezer online viszonteladó számára nyújt biztonsági- és hitelesítési szolgáltatást.

Ezek a cégek 8.8 milliárd dollár bevételre tettek szert az évvégi ünnepi időszak alatt, amely 24 százalékos növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen periódusához képest - nyilatkozta a VeriSign. Többek között az eladott digitális fotógráfiai eszközök, valamint a szórakoztató-elektronikai cikkek tartoztak az idei év két leggyorsabban növekvő kategóriái közé. A digitális fotók megosztásával és nyomtatásával kapcsolatos árucikkek eladásainak száma 120 százalékkal, míg a zene- és videó-letöltések 54 százalékkal emelkedett. Nem csupán több ember keresett magának online-ajándékot, de az átlag vásárló sokkal inkább volt hajlandó drágább termékeket is vásárolni a 2003-as adatokhoz képest. Az átutalások nagysága 12 százalékos emelkedést mutatott, elérve a 145 dollárt. A VeriSign kimutatásai szerint a fogyasztók minden más árukategóriánál több pénzt költöttek az elektronikai cikkekre; az átlag átutalás 291 dollár volt ebben a kategóriában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.