Hirdetés

Növekvő kereslet mutatkozik az alaplapok iránt



|

Hirdetés

Bár a nyár vége rendszerint növekedést hoz az alaplap piacon, a gyártók szerint az augusztusi, kedvezően alakult eredmények elsősorban az új Brookdale Pentium 4-es alaplapoknak tudhatók be. Az Abit augusztus hónapban 250 ezer alaplapot szállított le, ami 56 százalékos növekedés. A társaság vezetői elmondták, hogy az új Pentium 4-es megoldások mellett az AMD Athlon-alapú rendszerek is kelendőek voltak, és a szállítások mintegy 20 százalékát, 50 ezer darabot tettek ki. A legtöbb alaplapgyártó az augusztusi növekedés után arra számít, hogy a szeptemberi eladások az augusztusinál is jobban fognak alakulni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.