Hirdetés

Nyáron érkezik az új iPhone?



|

Élelmes rajongók több jelet is felfedeztek arra vonatkozólag, miszerint nyáron érkezhet az iPhone 4GS.

Hirdetés

Az Apple mobiljának rajongói minden eseményben azt látják, hogy nemsokára bejelentik az új iPhone-t - most viszont lehet, hogy igazuk van. Az Ubergizmo értesülései szerint a San Francisco-i Moscone Központot ugyanis lefoglalták, június 28-tól július másodikáig, egy bizonyos "vállalati eseményre".


iphone_4g.jpg
 

A képen szereplő telefon koncepció, nem a végleges készülék.


Minthogy az Apple ezen időszakban szokta az újdonságait publikálni, ezért egyértelmű, hogy a rajongók rögtön az új iPhone-ra készülnek, ráadásul az is ezt a gondolatot erősíti, miszerint a 3GS-t a WWDC 2009-en (azaz a 2009-es Worldwide Developer Conference-en) mutatták be, 2008 nyarán pedig az iPhone 3G volt a sztár - így elképzelhető, hogy a cég 2010 nyarára is készül egy új iPhone-nal. Meglátjuk, jövő nyáron kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.