Hirdetés

Nyereményjáték - készítsen saját weboldalt!



|

Öt szerencsés olvasónk megnyerheti a WebSite X5 Compact 8 weboldal-szerkesztő szoftvert.

Hirdetés

Sokszor próbálta már elkészíteni a saját weboldalát, de nem mert hozzá fogni? Ha igen, akkor segítő kezet nyújtunk. A PC World és az Incomedia közös nyereményjátékában ugyanis olvasóink megnyerhetik a WebSite X5 Compact 8 weboldal-szerkesztő szoftvert, amely öt egyszerűen áttekinthető lépésen keresztül látványos weboldalak létrehozását biztosítja.

 

 



A program használatához ráadásul egyáltalán nem szükséges mélyebb informatikai ismeret, így bárki próbát tehet vele. Sőt kell is, mivel a győzelemhez olvasóiknak el kell készíteniük saját weboldalukat a kedvenc filmjükkel kapcsolatban. Mindehhez a játékban résztvevők számára ingyenesen biztosítjuk a szoftver gyengébb kistestvérének, az Express 8 kiadásnak a próbaverzióját.

A nyereményjátékban való részvételhez, és a Website X5 Express 8 letöltéséhez olvasóiknak csupán egy "WebsiteX5" témájú e-mailt kell elküldeniük a jatek@pcworld.hu e-mail címre, amelyre azt követően továbbítjuk majd a letöltéshez szükséges instrukciókat.

A jelentkezési határidő május 13-a. A Website X5 Compact 8 szoftverrel készített weblapokat pedig betömörítve legkésőbb május 29-ig kell visszaküldeni a fenti e-mail címre. Eredményhirdetés május 30-án lesz, amikor a beküldött pályaművekből a zsűri kiválasztja az öt legjobb weboldalt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.