Hirdetés

Nyereményözön a Mobil Negyeden!



|

Hirdetés

A játékban való részvételhez elegendő egy feladatot teljesíteni! Nyeremény: Pink - Who Knew (maxi CD) - feladat: sorolj fel legalább 3 darab Pink slágert! Nyeremény: Danubius Rádiós bögre és CD tartó (kék-fehér) - feladat: sorolj fel legalább 3 Danubius Rádió műsorvezetőt! Nyeremény: Sudoku rejtvénykönyv - feladat: röviden vázold a Sudoku lényegét! Nyeremény: Gróf Balázs: Képregények (PestiEst) - feladat: sorolj fel legalább 3 olyan magyar várost, ahol van Est lap (a PestiEsten kívül)! Egy játékos mind a 4 kérdésre válaszolhat, de maximum csak 1 nyereményt vihet haza. A játékban való részvételhez elegendő egy feladatot teljesíteni! A helyes megoldásokat a következő e-mail címre várjuk 2006. június 10-ig: simonp@mobilnegyed.hu Sok sikert!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.